Korhonen innoissaan Intian loistokuntoisesta, mutta erikoisesta kisakentästä

Hero Indian Open on kuulunut Euroopan kiertueen kisakalenteriin vuodesta 2015 lähtien. Mikko Korhonen pelasi kilpailun 2015 ja 2016, ollen 24:s ja 43:s.

Tänä vuonna kisakenttänä toimiva rauhallinen ja luonnonläheinen DLF Golf &Country Club sijaitsee Gurgaonin kaupungissa New Delhin eteläpuolella. Kenttä on Korhoselle uusi tuttavuus.

”Tämä on minulle uusi kenttä. Samalla klubilla kai pelattiin 2013, mutta tämä on nyt täysin eri kenttä. Korkeuseroja on paljon, griineissä on paljon muotoja ja kentällä on jopa erikoisia reikiä”, Korhonen kertoi tiistaina.

”Väylät ovat huippukunnossa, aivan virheettömiä. Huomenna pro amin jälkeen väännetään hyvä pelisuunnitelma, tänään vain käveltiin kentän takalenkki.”

DLF Golf &Country Clubilla Intian avointen mestaruus on ratkaistu kahtena viime vuonna. Voittotulokset 10 ja 11 alle parin kertovat kentän vaativuudesta. Viime vuonna kisan voitti Matt Wallace, mutta kotikisassaan intialaiset pelaajat ovat olleet poikkeuksetta vahvoja ja siksi ennakkosuosikkien joukossa tänäkin vuonna.

”Pidän vaikeista kentistä. Täällä voi kyllä vedellä konservatiivisesti tai sitten pelata hyökkäävämmin. Vaihtoehtoja on tarjolla”, Korhonen puntaroi.

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello torstaina kello 8.45 Suomen aikaa eli 12.25 paikallista aikaa. Suomalaisista kisassa pelaavat myös Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

» Takaisin edelliselle sivulle