Mikko Korhonen nousi taistelemaan kärkisijoista Qatarissa

Mikko Korhonen paranteli asemiaan yli 30 sijaa Euroopan kiertueen Qatar Masters -kilpailun kolmannella kierroksella tehtyään lauantaina tuloksen 68 (-4). Kierrostulos on päivän parhaita, eikä kisan kärkipaikkakaan ole Korhoselta kuin neljän lyönnin päässä.

Korhonen käynnisti kierroksensa birdiellä ja teki niitä päivän aikana kaikkiaan neljä. Bogeja hän ei tehnyt yhtäkään.

Korhonen jakaa yhteistuloksella -6 kilpailussa sijaa 15, kun kolmas kierros on vielä osalta pelaajista kesken.

Jo neljättä kertaa viidessä tällä kaudella pelaamassaan kilpailussa jatkoon edennyt Korhonen ei ole ollut erityisen tyytyväinen omiin otteisiinsa alkukauden aikana. Hän on peräänkuuluttanut kärsivällisyyden merkitystä herkässä ja arvaamattomassa lajissa. Qatarin tuulisessa kelissä kärsivällisyyden merkitys on entisestään korostunut.

”Tänään oli hyvä rytmi lyödä kovassa tuulessa. Putit sain pitkälti hyvin perille ja muutama birkkukin merkittiin. Lopussa oli paikkoja tehdä lisääkin, mutta tällä kertaa ei mennyt”, Suomen ykköspelaaja kertoi.

”Hyvä fiilis oli pelata. Toivottavasti tämä jatkuu huomenna. Välillä oli hiekkaa ilmassa niin paljon, ettei nähnyt tiiboksista väylälle asti.”

Kilpailussa pelaa kaikkiaan neljä suomalaista, jotka kaikki selvisivät mukaan viikonlopun kierroksille. Tapio Pulkkanen jakaa sijaa 42 tuloksella -3. Kalle Samooja ja Kim Koivu ovat tuloksella -1 sijalla 57.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa 1,75 miljoonaa dollaria eli noin 1,54 miljoonaa euroa. Kilpailu päättyy sunnuntaina viimeistään kello 16.00 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle