Kärsivällisyyttä koetellaan Qatarin tuulissa, Mikko Korhonen ennakoi

Mikko Korhonen pelaa kauden viidennen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella kuluvalla viikolla Qatarissa. Hän on kiertueen pistelistalla sijalla 126. selviydyttyään jatkoon kolmesti.

Qatar Masterissa Korhonen on pelannut neljästi viime vuosina ja jatkopaikkoja on kasassa kolme. Viime viikolla Korhonen oli 31. Oman Openissa. Kisa keskeytettiin useaan otteeseen ja päivistä muodostui pelaajille erittäin pitkiä ja raskaita.

”Pikkuhiljaa alkaa elämä voittaa taas. Olin aika loppu Omanin kisan jälkeen, en muista, milloin viimeksi olisi ollut noin rankka kisa”, Korhonen kommentoi.

”Qatarissa olosuhteet tulevat olemaan aika samanlaiset kuin Omanissa ja tuulista tulee olemaan. Pinnat eivät yllä Omanin tasolle. Kenttä on tuttu, siinä ei tule yllätyksiä. Kärsivällisyyttä taas kysytään, kun pelataan tuulisessa kelissä.”

Korhonen käynnistää kilpailunsa torstaina kello 10.20 Suomen aikaa. Kilpailussa pelaavat myös Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja. Palkintorahaa kisassa jaetaan 1,75 miljoonaa dollari eli noin 1,54 miljoonaa euroa.

» Takaisin edelliselle sivulle