Korhonen ei löytänyt pelivirettään keskeytyksen jälkeen

Mikko Korhonen pelasi aikaisin lauantaina loppuun toisen kierroksensa golfin Euroopan kiertueen Oman Openissa. Kilpailu keskeytettiin hiekkamyrskyn johdosta lauantaina. Keskeytyshetkellä Korhonen oli pelannut toisesta kierroksestaan 13 reikää tuloksella yksi yli parin.

Lauantaina suomalainen joutui taipumaan bogiin ensimmäisellä pelaamallaan reiällä, eikä suunta enää muuttunut loppurei’illä. Kierrostulos oli lopulta +6 ja yhteistulos +4. Paikka jatkokierroksille tulee vaatimaan lyönnin tai kaksi parempaa yhteistulosta.

”Bogivauhtia tänään viisi reikää. Ei yhtään hyvää lyöntiä, jos rehellisiä ollaan. Pään seinään hakkaus jatkuu ensi viikolla Qatarissa”, Korhonen kommentoi.

Kilpailun muut suomalaiset, Kalle Samooja, Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen pelaavat toisen kierroksensa aamupäivän aikana.

» Takaisin edelliselle sivulle