Mikko Korhonen Omanin kisan alla: ”Kaipaan kisakierroksia ja rutiinia tekemiseen”

Mikko Korhonen on mukana kuluvan viikon torstaina Omanissa käynnistyvässä golfin Euroopan kiertueen Oman Openissa. Korhosen lisäksi kisassa nähdään suomalaisista Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

”Matkustin Dubaihin jo viime torstaina. Vedin siellä parin päivän treenit ja Omaniin saavuin maanantai-iltana”, Korhonen kertoi.

Korhonen käynnistää kilpailunsa torstaina kello 13.00 paikallista eli kello 11.00 Suomen aikaa kaikkien maanmiesten ampaistessa kentälle jo aamuryhmissä.

”Täällä on todella hieno kenttä. Viheriöt ovat varmasti vuoden parhaita. Tuulta riittää ja ainakin tänään viheriöt olivat hyvinkin kovat. Haastetta piisaa.”

”Omasta pelistä ei voi sanoa vielä oikein mitään, rangella lyönti lähtee kuitenkin ajoittain mallikkaasti. Jonkinlaisessa tyhjässä tilassa tässä on vielä oltu viime kauden jäljiltä, ja osoite on vielä hieman epäselvä. Menestys kiinnostaa ja nyt tarvitaan vain kisakierroksia ja rutiinia tekemiseen”, Korhonen luonnehti.

Omanin kilpailu on osa Euroopan kiertueen ohjelmistoa vasta toisen kerran. Sitä ennen kisaa isännöivällä Al Mouj -kentällä on pelattua haastajakiertue Challenge Tourin finaali useaan otteeseen.

Al Mouj -kenttä sijaitsee aivan Omaninlahden rantaviivan tuntumassa, joten tuuli lisää vaikeuskerrointa tuntuvasti etenkin iltapäivän lähtöryhmissä pelaavien kilpailijoiden kohdalla.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa 1,75 miljoonaa dollaria eli noin 1,6 miljoonaa euroa.

» Takaisin edelliselle sivulle