Mikko Korhonen joutui pettymään Saudi-Arabiassa – yhtyi kritiikkiin kisakentän kunnon osalta

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun viimeisellä kierroksella sunnuntaina tuloksen 73 (+3). Sen myötä hän tippui kisassa jaetulle 44. sijalle, kun viimeinen kierros on vielä kesken.

Päätöspäivänä Korhonen teki yhden birdien ja neljä bogia. Hän tulee ansaitsemaan kilpailusta palkintorahaa arviolta 15 000–20 000 euroa.

”Aika huono päivä tänään. Tähän päivään kulminoitui oikeastaan koko kuukauden setti, 95 prosenttisesti liian huonoa. Tätähän tämä on, huonoa niin kauan että tulee se hyvä jakso, jos jaksaa olla kärsivällinen ja ottaa iskuja vastaan”, Korhonen kommentoi.

Suomalainen oli varsin pettynyt vasta hiljattain valmistuneen kisakenttä Royal Greensin viheriöihin, jotka olivat paitsi poikkeuksellisen hitaat, myös varsin epätasaiset.

Viheriöt saivat suorasanaista kritiikkiä perjantaina maailmanlistan ykköspelaajalta Justin Roselta. Lauantaina Espanjan tulisieluinen Sergio Garcia meni jopa astetta liian pitkälle sorruttuaan lyömään viheriötä useaan otteeseen putterillaan. Garcia diskattiin kilpailusta ja hän pyysi tekoaan myöhemmin anteeksi.

”Kyllä Sergio (Garcia) oikeilla jäljillä oli. Nämä griinit ovat huonoja. Eipä jää Saudi-Arabian kisasta paljon hyvää sanottavaa, mieluummin olisin lumitöissä Suomessa”, Korhonen jatkoi.

Mikko Korhonen pelaa seuraavan kerran helmi–maaliskuun vaihteessa Omanissa.

» Takaisin edelliselle sivulle