Mikko Korhonen päätöspäivään Saudeissa vain kolme lyöntiä kärkikymmenikköä perässä

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun kolmannella kierroksella lauantaina tuloksen 69 (-2). Korhonen on ennen päätöspäivää kisassa jaetulla 22. sijalla yhteistuloksella -5.

Suomalainen teki päivän aikana mukavat viisi birdieä. Bogeja kertyi kolme.

”Ihan hyvä päivä tämäkin. Samanlaista hommaa edelleen, parempia putteja jo, mutta en saanut vieläkään ihan uppoamaan. Paikkoja oli ihan hyvin. Bogi napsahti kyllä korttiin aina, kun oli pienikin mahdollisuus. Hyvää lyömistä pääpiirteittäin, muutama huono joukossa tietysti. Kärsivällisyys on avain tälläkin viikolla”, Korhonen kommentoi.

Kilpailun johtopaikkaa toisen kierroksen jälkeen pitänyt maailmanlistan kolmonen Dustin Johnson sai rinnalleen Kiinan Li Haotongin. Kaksikko on tuloksella -16 jo viisi lyöntiä kolmantena olevaa Tom Lewisia edellä.

Kymmenen parhaan joukkoon Korhosella on matkaa vain kolme lyöntiä.

Kilpailun muut suomalaiset Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja karsiutuivat jatkokierroksilta perjantaina.

Sunnuntaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 10.43 paikallista eli kello 9.43 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle