Korhonen selkeästi paras suomalainen Saudi Internationalin avauskierroksella

Mikko Korhonen onnistui erinomaisesti golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Korhonen teki tuloksen 68 (-2) jolla hän jakaa kilpailussa sijaa 31.

Hän oli kierrostaan parhaimmillaan jo neljä alle, mutta teki kaksi bogia kierroksen loppupuolella.

”Ihan ok rundi. Kova tuuli vaikeutti tuloksen tekemistä. Kärsivällisyyttä koeteltiin myös griineillä, mutta se oli jo tiedossa etukäteen, sillä ne ovat aika hitaat ja pomppuiset”, Korhonen sanoi.

”Vähän terävyyttä lisää huomiselle ja putteja vaan rohkeammin perille.”

Suomalaisista kilpailussa pelaavat myös Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja. Kilpailun palkintopotti on 3,5 miljoonan dollaria eli noin 3,2 miljoonaa euroa.

Ensimmäistä kertaa pelattavassa kilpailussa on mukana hyvin tasokas osallistujalista. Mukana on muun muassa neljä pelaajaa maailmanlistan viiden parhaan joukosta.

Maailmanlistan ykkönen, Englannin Justin Rose avasi kilpailunsa tuloksella 70 (par). Maailmanlistan kakkonen, Yhdysvaltojen Brooks Koepka käytti kierrokseensa lyönnin vähemmän (69/ -1).  Maailmanlistan kolmonen Dustin Johnson ja viitonen Bryson DeChambeau jakavat Korhosen kanssa 31. sijaa tuloksella -2.

Korhonen käynnistää perjantaina kierroksensa jo kello 7.25 Suomen aikaa eli kello 8.25 paikallista aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle