Korhonen löysi vireen, mutta harmitteli puttiongelmia

Mikko Korhosen kauden 2018 ensimmäinen kilpailu golfin Euroopan kiertueella Abu Dhabissa näyttää jäävän kahden kierroksen mittaiseksi. Korhosen yhteistulos -1 ei todennäköisesti tule riittämään jatkokierroksille.

Korhonen löysi torstaina vahvan pelivireen tehden tuloksen 69 (-3). Keskiviikon tulos (+2) jätti kuitenkin liikaa kirittävää. Korhonen teki kierroksellaan yhden bogin, kaksi birdieä ja yhden eaglen.

”Tämä oli jo parempi päivä. Putteri oli vaan valitettavan kylmänä, paikkoja parempaan oli kyllä tarjolla. Puttiasento on vähän hakusessa, mutta tänään oli jo hyviä merkkejä”, Korhonen sanoi.

”Pari päivää olen ollut kyllä aika kujalla. En muista, milloin olisin ollut näin ulkona pelistä, kun periaatteessa lyönti lähtee kuitenkin ihan hyvin. Liian syvälle ihon alle meni eilinen, en ihan päässyt takaisin peliin”, hän jatkoi.

Kalle Samooja on Korhosen tavoin tuloksessa -1 ja Kim Koivu tuloksessa +2. Tapio Pulkkanen on pelannut torstaina viisi reikää. Hänen yhteistuloksensa on kolme alle parin.

Euroopan kiertue jatkuu ensiviikolla Dubaissa.

» Takaisin edelliselle sivulle