Mikko Korhonen harmitteli kisatuntuman puutetta kauden avauksessa Abu Dhabissa

Golfin Euroopan kiertueen vuoden 2019 ensimmäinen kilpailu käynnisty keskiviikkona Abu Dhabissa. Mikko Korhonen teki avauskierroksella tuloksen 74 (+2). Hän jakaa ensimmäisen päivän jälkeen kilpailussa sijaa 107.

”Tämmöistä tänään. Olin kyllä pelistä ulkona koko päivän. Tulos oli siihen nähden ihan ok. Treenimaailma ja kilpailun maailma ovat niin eri asioita. Kilpailun maailmaan ei olla vielä päästy. Huomenna kokeillaan uudelleen”, Korhonen kommentoi.

Torstaina Korhosen on edelleen mahdollista nousta mukaan jatkokierroksille, mutta se edellyttää todennäköisesti muutaman lyönnin parin ali painuvaa kierrostulosta.

Suomalaisista Tapio Pulkkanen teki tuloksen 70 (-2), Kalle Samooja tuloksen 72 (par) ja Kim Koivu tuloksen 73 (+1). Pulkkanen on parhaan suomalaisena sijalla T39.

Kilpailun kärjessä on Shane Lowry. Irlantilainen tehtaili vuoden ensimmäisellä kilpailukierroksella Henrik Stensonin kenttäennätystä sivuavan 62 lyönnin huippukierroksen. Lowryn tulos muodostui kahdeksasta parista ja kymmenestä birdiestä.

Maailmanlistan kakkonen, Yhdysvaltojen Brooks Koepka, on avauspäivän jälkeen kilpailussa jaetulla 11. sijalla tuloksella 67 (-5), ja maanmies, maailmanlistan kolmonen, Dustin Johnson jaetulla 22. sijalla tuloksella 69 (-3).

Torstaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 6.10 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle