Mikko Korhosella vaikea päivä ET:n finaalissa: ”Ei ole parasta peliä tarjolla”

Toinen kierros golfin Euroopan kiertueen finaaliturnauksessa Dubaissa vaati Mikko Korhoselta perjantaina 73 (+2) lyöntiä. Tuloksen myötä Korhonen tippui yhteistuloksella -1 kilpailussa jaetulle 40. sijalle.

”Koitetaan painaa! Nyt vain ei ole omaa parasta peliä tarjolla. Ei vain joka päivä kulje. Ei siinä sen kummempaa”, Korhonen kommentoi lyhyesti.

Korhonen teki Jumeirah Golf Estatesin kentällä toisena pelipäivänä kolme bogia, mutta birdieitä syntyi vain yksi.

Kilpailun kärkeen nousi Englannin Matt Wallace (-11), kun kierros on vielä hieman kesken. Kauden kokonaiskilpailun voittoa puolustava Tommy Fleetwood on kuudentena (-8) ja ennen finaalia pistelistaan johtava Italian Francesco Molinari (-3) 29:ntenä.

Palkintoarvoltaan 7,14 miljoonan euron kilpailu päättyy sunnuntaina

» Takaisin edelliselle sivulle