Korhonen on sunnuntaina mukana voittokamppailussa Euroopan kiertueen huippukisassa

Mikko Korhonen lähtee golfin Euroopan kiertueen Nedbank Challenge -kilpailun viimeiseen pelipäivään jaetulta kolmannelta sijalta tuloksesta -7.

Eroa kisaa johtavaan Espanjan Sergio Garciaan on kolme ja toisena olevaan isäntämaa Etelä-Afrikan Louis Oosthuizeniin kaksi lyöntiä.

Korhosen kanssa samassa tuloksessa ovat Englannin Lee Westwood ja Belgian Thomas Detry.

”Pelaaminen tuntui hyvältä, kierros oli aika tasainen. Muutama veto lähti oikealle tiiltä, muuten oli hyvää lyömistä”, lauantaina tuloksen 71 (-1) tehnyt Korhonen sanoi.

”Jengiä oli paikalla aika mukavasti ja oli jännää pelata isojen tähtien kanssa. Kärsivällisyyttä täällä ennen kaikkea kysytään. Pitää olla valmis lyömään keskelle griiniä välillä, eikä hyökätä joka paikasta”, hän jatkoi.

Kilpailu on kauden toiseksi viimeinen Euroopan kiertueella. Palkintorahaa on jaossa peräti 7,5 dollaria eli noin 6,61 miljoonaa euroa.

Voittajalle tarjolla on yli miljoonan euron palkintoshekki. Korhosen uran toistaiseksi suurin palkintosumma yksittäisestä kilpailusta on 166 000 euroa.

Sunnuntaina hänellä on erinomainen mahdollisuus ansaita tuhdisti palkintorahaa ja rankingpisteitä. Kauden jälkeen rankingin 30 parasta saa kutsun ensi vuoden viimeiseen majoriin, The Openiin. Korhonen on ennen kuluvaa viikkoa rankingissa sijalla 42.

www.mkorhonen.fi
www.Europeantour.com
lisätietoja myös: sami.sarpakunnas@otava.fi
041-5471769

» Takaisin edelliselle sivulle