Mikko Korhonen jatkoi vakuuttavia otteita – viikonloppuun kolmannelta sijalta

Mikko Korhosen paineensietokykyä testattiin perjantaina Etelä-Afrikan Sun Cityssä, kun hän pelasi Euroopan kiertueen Nedbank Challenge -kilpailun toisella kierroksella samassa ryhmässä golfin supertähtiin lukeutuvan Sergio Garcian kanssa.

Korhonen taisteli vaiherikkaan kierroksen päätteeksi tuloksen 70 (-2). Kahden kierroksen jälkeen Korhonen on kilpailussa yksin kolmantena tuloksella -6.

Suomalaisen ja kisaa johtavan Garcian (-9) väliin mahtuu isäntämaan Louis Oosthuizen (-8). Kolmikko pelaa lauantaina yhdessä. Kotiyleisö tulee seuraamaan ryhmää tarkasti ja ruutuaikaa on Korhoselle luvassa tv-lähetyksissä runsaasti.

”Sergion kanssa oli ihan lungia pelata, hän on mukava kaveri. Huomenna vielä svingikingi Louis (Oosthuizen) mukana ryhmässä. Jengiä oli jo aika hyvin katsomossa”, Korhonen sanoi.

Korhonen aloitti kierroksensa vahvasti tekemällä kaksi birdietä kolmen ensimmäisen reiän aikana. Reiät 5–8 hän kuitenkin pelasi kolmen bogin myötä kolme yli parin. Jälkimmäisen yhdeksikön aikana Korhonen löysi jälleen paremman vireen ja naulasi kolme birdietä.

”Vähän huono hetki sattui siihen etuysille. Siinä vähän arvottiin väärin tuulta pari kertaa ja tuli huonoja missejä. Tuuli on täällä todella arvaamaton. Muutama hyvä lyönti siihen ja sain taas pelistä hyvin kiinni”, Korhonen sanoi.

Kisan toisen suomalaisen, Tapio Pulkkasen, päivä oli vaikea. Pulkkanen joutui taipumaan bogiin neljästi, mutta ei pystynyt tekemään yhtään birdietä. Pulkkanen tippui kilpailussa sijalla 44 yhteistuloksella +3.

» Takaisin edelliselle sivulle