Mikko Korhonen paranteli asemiaan huippukierroksella Turkissa

Kahtena ensimmäisenä päivänä lyöntiasentonsa ja pelivireensä kanssa golfin Euroopan kiertueen Turkish Airlines Open -kilpailussa tuskaillut Mikko Korhonen onnistui loistavasti lauantaina kisan kolmannella kierroksella.

Korhonen kirjasi tuloksen 65 (-6) ja siirtyi yhteistulokseen -3. Eroa kisan kärkeen sijaa 44 jakavalla Korhosella on jo 14 lyöntiä, mutta lauantain kaltainen onnistuminen sunnuntaina nostaisi hänet tuloslistan paremmalle puoliskolle erittäin rahakkaassa kilpailussa.

”Tänään oli hyvä päivä. Tulos on erinomainen, mutta tunne pelaamiseen ei vieläkään ihan yhtä hyvä. Käytin tänään paikat hyvin enkä tehnyt isoja virheitä. Oikea suunta kuitenkin. Muutamia todella hyviä lyöntejä ja putteja. Koitetaan huomenna mennä samaan suuntaan”, Korhonen sanoi.

Korhonen teki kierroksen aikana peräti seitsemän birdietä. Vastaavasti bogeja syntyi vain yksi.

Suomen Tapio Pulkkanen on ennen viimeistä kierrosta kilpailussa sijalla 18 yhteistuloksella -8.

Kilpailun johtoon nousi Kiinan Haotong Li (-17). Hänestä kolmen lyönnin päässä ovat kilpailun voittoa puolustava Englannin Justin Rose ja Ranskan Alexander Levy.

» Takaisin edelliselle sivulle