Mikko Korhonen: ”Täytyy jaksaa painaa huonomman vaiheen läpi”

Mikko Korhonen paransi tulostaan golfin Euroopan kiertueen finaalisarjan avauskilpailun, Turkish Airlines Openin, toisella kierroksella. Korhonen teki perjantaina tuloksen 71 (par) ja siirtyi yhteistulokseen +3.

”Aika pitkälti samanlainen päivä kuin eilenkin. Muutaman hyvän lyönnin sain aikaan, mutta muuten tunne lyömiseen on tosi huono. Asento on kateissa niin lyönneissä kuin puteissakin. Välillä asento katoaa ja sitten taas löytyy, nyt etsitään vähän aikaa”, hän sanoi.

”Hyvää rautalyömistä vaativalla kentällä edes puolihyvät lyönnit eivät riitä mihinkään. Täytyy jaksaa painaa nyt huonon vaiheen läpi kohti parempaa”, hän jatkoi.

Korhonen jakaa kahden kierroksen jälkeen kilpailussa 68. sijaa. Kilpailun kärjessä on Englannin Justin Rose tuloksella 12 alle parin.

Rose voitti Turkish Airlines Openin vuosi sitten. Ykköstila on Rosen viimeisin, vaikka hän ehti käväistä maailmanlistan kärkipaikallakin. Tällä hetkellä Rose on maailmanlistalla toisena.

Englantilaisilla on vahva ote kärkisijoista myös Rosen takana, sillä toista sijaa jakavat Tanskan Thorbjörn Olesenin (-10) kanssa Englannin Tom Lewis ja Danny Willett. Kymmenen parhaan joukossa on kaksi muutakin englantilaista.

Suomen Tapio Pulkkanen on jaetulla 31. sijalla tuloksella -4. Kilpailussa ei ole lainkaan cutia, vaan kaikki kilpailijat pelaavat täydet neljä kierrosta.

» Takaisin edelliselle sivulle