Mikko Korhonen kiri kärkikymmenikköön Valderraman tynkäkisassa

Golfin Euroopan kiertueen Andalucia Valderrama Masters -kilpailun toinen kierros pystyttiin pelaamaan poikkeuksellisesti vasta lauantaina hankalien sääolosuhteiden viivästytettyä aikataulua useaan otteeseen.

Perjantaina Korhonen ei kentälle päässyt, joten päivä kului harjoitellessa ja palautuessa.

Sää Espanjan Sotograndessa oli haastava lauantainakin, eikä huipputuloksia nähty lukuun ottamatta kilpailua isännöivää Sergio Garciaa, joka alitti kentän parin peräti seitsemällä lyönnillä (64) ja siirtyi johtoon kokonaistuloksella -10.

Mikko Korhonen teki toisella kierroksella tuloksen 71 (par) oltuaan vielä viisi reikää ennen kierroksensa loppua tuloksessa kolme yli. Kokonaisuudessaan kierros sisälsi neljä birdietä ja neljä bogia.

”Etuysi oli kyllä taistelua. Veto oli kateissa. Hermot meinasivat palaa, mutta onneksi jaksoin taistella ja lopulta peli vähän aukesi takalenkillä. Ehkä välipäivä vei vähän terää tekemisestä”, Korhonen sanoi.

”Päivän jännin lyönti oli toinen lyönti 17:llä. Pääsin lyömään toista päälle rautakakkosella 226 metristä. Pallo laskeutui metrin lipun taakse”, hän kertoi.

Korhonen jakaa oman kierroksena jälkeen kilpailussa yhdeksättä sijaa yhteistuloksella -2. Vaikka Garcian kärkitulos vaikuttaa olevan tavoittamattomissa, on Korhosella matkaa palkintopallisijoitukseen vain kaksi lyöntiä.

Kilpailu pelataan poikkeuksellisesti 54 reiän mittaisena. Kolmas kierros pyritään viemään läpi sunnuntaina, vaikka sääennuste näyttää erittäin epävakaiselta.

Niin Kim Koivu kuin Tapio Pulkkanen karsiutuivat kilpailusta tuloksella +5. Cut-raja oli +4.

» Takaisin edelliselle sivulle