Euroopan kiertueen finaalipaikat ratkotaan Valderramassa

Golfin Euroopan kiertueen varsinaisen kauden viimeinen kilpailu pelataan kuluvalla viikolla Espanjan Sotograndessa.

Suomalaisista Andalucia Valderrama Mastersissa mukana ovat Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen ja Kim Koivu. Palkintorahaa jaossa on kaksi miljoonaa euroa.

”Tämä on todella hieno kenttä ja hienossa kunnossa. Raffia on reiusti ja griinit ovat liukkaat. Tästä tulee hyvä testi. Ehdottomasti yksi vuoden hienoimmista kisaviikoista”, Korhonen kommentoi.

”Kärsivällisyys ja oikeat pelilinjat tulevat korostumaan tällä viikolla”, hän arvioi.

Espanjan kilpailun jälkeen vuorossa on Kiinassa pelattava World Golf Challenge -sarjan kilpailu, jonka osallistujamäärä on rajoitettu, eikä mukana nähdä suomalaisia. Kolmen kilpailun mittainen finaalisarja käynnistyy Turkissa marraskuun alussa.

Finaalisarjaan pääsevät mukaan Race to Dubai -pistelistan 60 parasta pelaajaa. Mikko Korhonen on pistelistalla 49:s, joten todennäköisesti ainakin Korhonen edustaa Suomea kauden viimeisissä kilpailuissa.

Tapio Pulkkanen on 89:s, joten huippusuoritus Espanjassa voi edelleen riittää nostamaan hänet mukaan finaalisarjaan. Haastajakiertueen kautta pääkiertueelle noussut Kim Koivu ei ole ehtinyt pelata kauden aikana niin montaa kilpailua, että finaalipaikka enää olisi saavutettavissa.

» Takaisin edelliselle sivulle