Mikko Korhonen tyytyväinen pelituntumaan British Mastersissa

Mikko Korhonen jakaa 51. sijaa golfin Euroopan kiertueen British Masters -kilpailussa Englannissa, kun neljäs kierros on vielä kesken kärkipään pelaajien osalta.

Sunnuntaina Korhonen teki tuloksen 72 (par). Hänen yhteistuloksensa kilpailussa oli +4. Korhonen tulee ansaitsemaan kisasta palkintorahaa arviolta noin 11 000 – 15 000 euroa.

Sijoitus kiertueen Race to Dubai -pistelistalla ei tule merkittävästi muuttumaan. Ennen tämänviikkoista kilpailua Korhonen oli listalla parhaana suomalaisena 47:s.

”Kisasta jäi hyvä tuntuma. Lyönti lähtee hyvin ja puttaaminen on hyvää. Olosuhteet olivat erittäin haastavat koko viikon ajan, ja pienistä virheistä sakotettiin.”

”Kärsivällisyyden kanssa on edelleen tekemistä, asioiden edelle ei voi mennä, vaan täytyy malttaa pysyä paremmin hetkessä”, Korhonen kommentoi.

”Myös ensi viikolla on kärsivällisyyttä vaativa testi edessä. Huominen huilataan, ja sitten lähdetään Valderraman kimppuun”, hän jatkoi.

Alkuperäisestä suunnitelmastaan poiketen Korhonen suunnittelee pelaavansa kaikki jäljellä olevat Euroopan kiertueen kilpailut. Seuraavana vuorossa on Andalucia Valderrama Masters Espanjassa tulevalla viikolla. Kilpailu on varsinaisen kauden viimeinen ennen Kiinassa pelattavaa WGC-sarjan kilpailua ja marraskuun alussa käynnistyvää kolmen kisan mittaista finaalisarjaa. Korhonen on jo varmistanut paikkansa finaalisarjan ensimmäisiin kilpailuihin.

British Mastersia johti kolmen kierroksen jälkeen Englannin Eddie Pepperel tuloksella -9. Hän käynnisti kilpailunsa kolmen jälkeen iltapäivällä Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle