Mikko Korhosella mahtava loppukiri golfin KLM Openissa

Golfari Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 24. sijalle Euroopan kiertueen KLM Open -kilpailussa Hollannin Spijkissa.

Korhonen teki viimeisellä kierroksella tuloksen 69 (-2) ja yhteistuloksen -7. Kierroksen alkupuoli oli Korhoselle sunnuntaina hankala. Kymmenen reiän jälkeen hän oli jo kaksi yli parin taivuttuaan kahdesti bogiin.

Loppukiri alkoi reiältä 13. Korhonen pelasi kierroksensa ja kilpailunsa kuusi viimeistä reikää komeasti neljä alle parin. Neljästä birdiestä kolme syntyi par 5 -väylillä, yksi par-kolmosella.

”Hyvä loppu! Onneksi se lähti lopulta kulkemaan, meinasi jo alkaa ärsyttämään ihan kunnolla. Kroppa oli vähän jäykkänä tänään, enkä pystynyt lyömään riittävän rennosti”, hän sanoi.

”Jostain sain kaivettua loppuun riittävän hyviä lyöntejä, vaikka turhautuminen oli lähellä. Rei’illä 13, 14 ja 15 löin kaikilla lähestymisen lähelle reikää. Vikalla reiällä birdie syntyi kahdella putilla. Pallo oli aivan viheriön etureunassa ja matkaa oli lähes 25 metriä”, Korhonen kertoi.

KLM Open -kilpailu Hollannissa oli Korhoselle jo uran seitsemäs. Hän ei ole karsiutunut jatkokierroksilta kertaakaan. Jaettu 24. sija tuo Korhoselle palkintorahaa arviolta noin 20 000 euroa.

Kuluvalla kaudella Korhonen pelannut 20 kilpailua ja ansainnut palkintorahaa jo yli 660 000 euroa.

Hän oli parhaana suomalaisena Euroopan kiertueen pistelistalla ennen tämänviikkoista kisaa sijalla 45 ja maailmanlistalla sijalla 121.

Hollannista Korhonen lentää suoraan Portugaliin, jossa pelataan ensi viikolla Portugal Masters -kilpailu. Mukana ovat suomalaisista myös Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen, jotka karsiutuivat jatkokierroksilta Hollannissa.

 

» Takaisin edelliselle sivulle