Korhosella vahva loppukiri Sveitsin ET-kisassa

Mikko Korhonen päätti golfin Euroopan kiertueen Omega European Masters -kilpailun Sveitsin Crans Montanassa 68 lyönnin kierrokseen (-2).

Päivä alkoi yskähdellen ja kokenut suomalainen oli neljän reiän jälkeen kierrostaan kaksi yli parin. Sen jälkeen Korhonen ei tehnyt enää yhtään bogia, vaan pelasi kilpailun 14 viimeistä reikää tyylikkäästi neljä alle parin.

”Tänään oli ihan hyvä päivä tahmean alun jälkeen. Keskittyminen pysyi hyvin kasassa ja jaksoin odottaa paikkoja. Tästä on hyvä jatkaa kohti loppukauden kisoja”, Korhonen sanoi.

Korhosen yhteistulos kilpailussa oli -1. Hän jakaa kilpailussa sijaa 46, kun viimeinen kierros on vielä kärkipään pelaajilta kesken. Korhonen tulee ansaitsemaan kilpailusta palkintorahaa arviolta noin 12 000–15 000 euroa.

Kilpailu tulee päättymään vasta noin kello 18.30 Suomen aikaa. Johdossa on Englannin Matthew Fitzpatrick tuloksella -14.

Euroopan kiertue jatkuu ensi viikolla Hollannin Spijkissa, jossa suomalaisista nähdään Korhosen lisäksi Mikko Ilonen, Tapio Pulkkanen ja Kim Koivu.

» Takaisin edelliselle sivulle