Mikko Korhonen tyytyväinen peliinsä, muttei tulokseensa Sveitsin ET-kilpailussa

Mikko Korhonen (+1) ei saanut käynnistettyä toivottua kiriä Sveitsin Crans Montanassa lauantaina jatkuneessa Omega European Masters -kilpailussa.

Hän löi Euroopan kiertueeseen kuuluvan turnauksen kolmantena päivänä tuloksen 72 (+2), ja on kärkiryhmien vielä odotellessa starttiaan jaetulla 56. sijalla.

Kierroksen keskeisimmät tapahtumat syntyivät kahdessa kolmen reiän jaksossa. Hän teki ensimmäisen birdiensä toisella reiällä, jota seurasi kaksi perättäistä bogia.

Seuraavat parista poikenneet reikätulokset osuivat vasta kierroksen loppupuolelle. Päivän toinen birdie tuli reiällä 15, mutta ilo jäi tälläkin kertaa lyhytaikaiseksi, kun korttiin kirjattiin bogit kolmanneksi ja toiseksi viimeiselle reiälle.

”Tällaista tänään. Ei kovin vakuuttavaa. Peli tuntui koko ajan hyvältä ja lyön hyviä lyöntejä. Kokonaisuus ei vain napsahda kohdalleen. Turhan helposti turhauduin, pitää vaan olla kärsivällisempi, sillä suunta on hyvä”, Korhonen sanoi.

Kilpailun muut suomalaiset Tapio Pulkkanen, Mikko Ilonen ja Kim Koivu karsiutuivat 36 reiän jälkeen.

Crans-sur-Sierre Golf Clubin kentällä pelattava Omega European Masters on palkintoarvoltaan 2,5 miljoonan euron turnaus.

» Takaisin edelliselle sivulle