Mikko Korhonen saa seurakseen kolme suomalaista Sveitsin ET-kisassa

Golfin Euroopan kiertueella pelataan tällä viikolla poikkeuksellisen hienoissa maisemissa Sveitsin Crans-Sur-Sierressä.

Alppimaan kisa, Omega European Masters, on kuulunut kiertueen ohjelmistoon pitkään, mutta ympäristö sykähdyttää yhä Mikko Korhosta, joka viime kaudella jätti kisan väliin.

”Täällä sitä ollaan komeissa maisemissa. Kenttä on todella upeassa kunnossa. Hieno viikko kerrassaan!” Korhonen sanoi.

Sveitsissä nähdään mukana peräti neljä suomalaista pelaajaa, kun Challenge Tourilla kolme kertaa kuluvalla kaudella voittanut ja suoran pelioikeuden sitä kautta pääkiertueelle saanut Kim Koivu liittyy Korhosen, Mikko Ilosen ja Tapio Pulkkasen ohella suomalaisrintaman.

”Mikon (Ilonen) ja Tapsan (Pulkkanen) kanssa pelasimme tänään harjoituskierroksen yhdessä. Kim Koivua ei ole vielä näkynyt”, Korhonen kertoi tiistaina.

Yli 1500 metrin korkeudella sijaitsevan kisakentän erikoisuus liittyy korkeaan ilmanalaan, sillä pallo lentää huomattavasti tavallista pidemmälle.

”Mitat ovat täällä avainasemassa ja kenttä vaatii tarkkaa lyömistä. Kymmenen prosentin sääntö on toimiva, eli jos rauta-7 menee normaalisti 150 metriä, niin täällä se lentää 165 metriä. Aamun ja iltapäivän ero on myös aika suuri, lämpötila voi vaihdella niin paljon”, Korhonen kertoi.

Suomalaisista Ilonen käynnistää kilpailunsa ensimmäisenä torstaina kello 8.50 Suomen aikaa. Aamuryhmissä kentälle ampaisee myös Korhonen, 9.00 Suomen aikaa. Tapio Pulkkanen lähtee kentälle kello 13.50 ja Kim Koivu kello 15.20.

» Takaisin edelliselle sivulle