Mikko Korhonen pelaa sunnuntaina voitosta Saksassa

Viikko sitten golfin Euroopan kiertueella uransa ensimmäisen voiton ottanut Mikko Korhonen metsästää toista peräkkäistä voittoa sunnuntaina Saksan Kölnissä.

Korhonen on vain lyönnin päässä kärkipaikasta BMW International -kilpailussa, kun pelaamatta on yksi kierros.

Korhonen teki lauantaina tuloksen 69 (-3) ja siirtyi yhteistulokseen -4. Kärkipaikalla tuloksessa -5 on kuusi pelaajaa.

”Oli hyvää menoa tänäänkin! Muutamia hyviä pareja sain pelastettua, putteri toimi silloin kuin piti. Lyöminen oli parempaa kuin eilen, eikä tullut isoja missejä”, sanoi Korhonen, joka lauantaina teki neljä birdietä ja yhden bogin.

Kilpailu on äärimmäisen tasainen. Voittokamppailu on täysin auki, sillä kolmen lyönnin päässä kärkituloksesta on peräti 20 pelaajaa.

”Tiukka pakka huomista ajatellen, kuka tahansa viiden lyönnin sisältä voi voittaa. Tulee mielenkiintoinen päivä”, Korhonen ennusti.

Voittaja kuittaa kahden miljoonan euron kokonaispotista yli 300 000 euroa.

Korhonen kamppailee tosissaan paikasta Euroopan kiertueen finaalisarjassa, jonne selviytyy pistelistan 60 parasta. Ennen tämän viikon kilpailua Korhonen oli listalla 37:s. Hyvä sijoitus Saksassa silottaisi tietä huomattavasti.