Mikko Korhonen hätyyttelee kympin kärkeä Saksassa

Mikko Korhonen jatkaa vahvoja otteita golfin Euroopan kiertueella. Korhonen jakaa kahden kierroksen jälkeen Saksan Kölnissä pelattavassa BMW International -kilpailussa 17. sijaa, kun kierros on vielä muutamalta pelaajalta hieman kesken.

Perjantaina Korhonen teki tuloksen 71 (par) ja siirtyi yhteistulokseen -1. Eroa kilpailun kärkipaikkaa pitävään Scott Hendiin on viisi lyöntiä. Yhdeksänteen sijaan matkaa on kaksi ja neljänteen vain kolme lyöntiä.

Perjantain kierros oli tarkkaa pelaamista, sillä Korhonen kommentoi jo avauspäivän jälkeen, että avainasemassa on avauslyöntien tarkkuus. Kentän pitkät ja tuuheat raffit rankaisevat armotta väylältä sivuun eksyneistä avauslyönneistä.

Niin bogeja kuin birdieitäkin syntyi kolme.

”Tiukassa on tulos tällä kentällä. Ihan kivaa olla punaisella (alle parin) Puuskittainen tuuli ja kovat pinnat sekä pitkä raffi ovat haastava yhdistelmä – aika hyvä viritys täällä on. Lyönnissä on vähän parannettavaa. Lähipeli ja putti ovat toimineet hyvin”, Korhonen kommentoi.

Kilpailu on kuluvalla kaudella Korhoselle 14. ja jatkopaikka jo yhdeksäs.

Golf Club Gut Lärchenhofin loistavassa kunnossa olevalla kentällä on jaossa palkintorahaa kaksi miljoonaa euroa. Muita suomalaisia ei ole mukana.

» Takaisin edelliselle sivulle