Korhonen jälleen hyvässä vauhdissa Euroopan kiertueella

Euroopan kiertueella uransa ensimmäistä kilpailuvoittoa vaajaa kaksi viikkoa sitten juhlinut Mikko Korhonen avasi BMW International Open -kilpailun Saksan Kölnissä tuloksella 71 (-1).

Kierroksen ollessa yhä kesken Korhonen jakaa kilpailussa sijaa 11. Kärjessä on Ranskan Sebastien Gros tuloksella -4 (12 reikää).

Tiiltä 10 kilpailunsa käynnistänyt Korhonen teki kuuden ensimmäisen reiän jaksoon peräti neljä birdietä. Sen jälkeen vauhti tasaantui ja päivän aikana syntyi viidennen birdien lisäksi myös neljä bogia.

”Hyvä maku jäi kierroksesta. Alku oli hyvää menoa. Olosuhteet vaikeutuivat koko ajan, siinä mielessä oli etu päästä lähtemään aamulla”, Korhonen sanoi.

Hän kiitteli kisakenttä Golf Club Gut Lärchenhofin olevan ensiluokkaisen upeassa kunnossa kaikilta osin. Avainasemassa on pysyminen väylällä, sillä pitkä ja tahmea raffiheinä rankaisee välittömästi epätarkoista lyönneistä.

”Olin kerran pitkässä raffissa, ja pitkäähän se oli. Hiekkamaila käteen ja pallo ulos vaan kiltisti. Väylät ovat tosi kovat, joten kovassa tuulessa pallo lipeää todella helposti raffiin”, hän jatkoi.

Perjantaina Korhonen lähtee kierrokselleen kello 14.30 Suomen aikaa. Kilpailun palkintopotti on kaksi miljoonaa euroa. Muita suomalaisia ei ole mukana.