Mikko Korhonen hakee jatkoa menestykselle Italiassa

Viime sunnuntaina päättyneessä BMW PGA Championshipissä upeasti 15. sijoittunut Mikko Korhonen valmistautuu parhaillaan Euroopan kiertueen ja siihen linkittyvän Rolex Seriesin Italian Open -kilpailuun kisapaikalla Bresciassa.

Korhonen lensi Italiaan maanantaina. Kilpailukenttä Gardagolf CC on hänelle uusi, joten tutustuminen tehdään huolellisesti kahdessa osassa.

”Pelasimme kentän takaysin tänään. Varsin mukavan oloinen kenttä, jolla on paljon korkeuseroja. Pinnat ovat aika pehmeitä, siinä mielessä kenttä eroaa aika paljon viimeviikkoisesta”, Korhonen kertoi tiistaina.

”Vielä tänään oli kyllä äijä niin jumissa, että töitä riittää. Torstaina kuitenkin jo liikkuu hyvin.”

Kuten viime viikollakin, on Italian Openissa jaossa palkintorahaa huimat seitsemän miljoonaa dollaria eli lähes kuusi miljoonaa euroa. Kilpailun osallistujalista onkin huomattavan tasokas ja mukana nähdään valtaosa kiertueen kärkipään pelaajista.

Suomalaisista kisassa pelaavat Korhosen ohella Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen.

Korhonen ja Pulkkanen käynnistävät kisansa torstaina kello 10.30 Suomen aikaa, Korhonen tiiltä 1 ja Pulkkanen tiiltä 10. Korhonen saa mieluisaa peliseuraa, kun samassa ryhmässä pelaa Tanskan Lassen Jensen, jonka kanssa helsinkiläinen pelasi myös viime viikolla Englannissa.

Mikko Ilonen pääsee tositoimiin vasta viimeisessä ryhmässä kello 15.30 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle