Mikko Korhonen upeasti 15. Wenworthissa

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 15. sijalle golfin Euroopan kiertueen BMW PGA Championship -kilpailussa Englannin Suyrreyssa. Korhosen yhteistulos kilpailussa oli -8 (68–70–70–72).

Korhonen taisteli kierroksen aikana kolme komeaa birdietä, mutta yhdeksännen väylän triplabogey oli kova takaisku. Korhonen myönsi, että pelaaminen viimeisessä ryhmissä poikkeuksellisen suuren katsojamassan keskellä oli henkisesti haastavaa.

”Oli hienoa ja jännittävää pelata viimeisissä ryhmissä. Ihan en siksi pystynyt tänään täysin rentoutumaan. Olen tyytyväinen, vaikka tästä päivästä jäikin vähän hampaankoloon. Hyvä kisa, vaikka pelaaminen ei tänään ihan niin hyvää ollutkaan. Jännitys näkyi ja ysin triplabogia edelsi pikku säätö”, Korhonen sanoi.

”Sen jälkeen tein hyvän comebackin ja lopussa pystyin pelastamaan hyvät parit rei’illä 15, 16 ja 17. Vikalla reiällä oli vielä hyvä birdiepaikka, mutta putti lipui alapuolelta hieman reiän ohi.”

Sijoitus Euroopan kiertueen rahakkaissa Rolex Series -kilpailuissa on Korhoselle uran paras. Hän nettosi tällä viikolla palkintorahaa komeat lähes 81 000 euroa.

Kilpailun voitti Italian Francesco Molinari tuloksella -17. Toinen oli Rory McIlroy (-15).

Rolex Series, ja Euroopan kiertue, jatkuu ensi viikolla Italian Bresciassa. Myös tuossa kilpailussa on jaossa palkintorahaa peräti seitsemän miljoonaa dollaria. Italiassa kentällä nähdään Korhosen lisäksi tämänviikkoisesta kilpailusta karsiutuneet Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen.

» Takaisin edelliselle sivulle