Mikko Korhonen innoissaan Wentworthin tunnelmasta

Golfari Mikko Korhonen pelaa tällä viikolla kauden yhdennentoista kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella. Tämänviikkoinen BMW PGA Championship on Korhoselle, ja kisan muille suomalaisille, Mikko Iloselle ja Tapio Pulkkaselle, kauden ensimmäinen niin sanottu suurkilpailu.

Kilpailu pelataan Englannin golfin ”päämajassa” Wentworthin golfklubilla Virginia Waterissa, Lontoon kupeessa.

Palkintorahaa perinteikkäässä kilpailussa on jaossa peräti seitsemän miljoonaa dollaria eli noin 6,25 miljoonaa euroa, ja kisan osallistujalista on sen mukainen. Kentällä nähdään mm. 14 pelaajaa maailmanlistan top 50:stä.

”Tämä on hieno tapahtuma. Kenttä on hyvässä tikissä, griinit ovat nopeita ja napakoita. Keskinkertaiset tai ok-lyönnit eivät riitä tällä viikolla, nyt täytyy lyödä todella hyvin, kenttä on niin haastava joka osa-alueelta” Korhonen kommentoi tiistaisen harjoituspäivän jälkeen.

”Mitään erityisiä odotuksia en itselleni aseta. Pyrin nauttimaan pelaamisesta ja vetämään täysillä!” hän sanoi.

Toissavuonna Korhonen joutui vetäytymään samaisesta kilpailusta loppumetreillä loukkaantumisen takia. Vuosi sitten hän karsiutui. Nyt alla on kaksi jatkopaikkaa, Sisiliasta sija 26 ja Marokosta sija 41.

Kiertueen rahalistalla Korhonen on toiseksi parhaana suomalaisena sijalla 76.

Korhosen lähtöaika on torstaina kello 13.15 Suomen aikaa. Ilonen lähtee vasta kello 17.00 ja Pulkkanen kello 12.30.

» Takaisin edelliselle sivulle