Mikko Korhonen paras suomalainen golfin Euroopan kiertueella Sisiliassa

Mikko Korhonen on sijoittunut parhaan suomalaisena jaetulle 26. sijalle golfin Euroopan kiertueen Rocco Forte Sicilian Open -kilpailussa Italian Agrigentossa. Korhonen teki sunnuntaina tukoksen 72/ +1 ja kilpailussa yhteistuloksen -6.

Sunnuntain kierros lähti heikosti liikkeelle ja kuuden ensimmäisen reiän jaksoon Korhonen joutui merkkaamaan kolme bogia. Kokenut kilpailija ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan päätti kentän ensimmäisen yhdeksikön kahdella birdiella.

Jälkimmäisellä yhdeksiköllä birdieitä syntyi kaksi, mutta bogeja kolme.

”Aika raskas pettymys tämä on. Huono päivä. En osunut palloon oikein kunnolla koko päivänä ja olo oli kentällä löysä ja huono. Eipä tässä muuta voi sanoa”, hän kommentoi pettyneenä.

Kilpailun voitto ratkotaan jatkorei’illä Ruotsin Joakim Lagergrenin ja Ranskan Mike Lorenzo-Veran kesken.

Suomalaisista Oliver Lindell jakoi tuloksella par sijaa 58 ja Tapio Pulkkanen tuloksella +1 sijaa 62. Kilpailun neljäs suomalainen, Kalle Samooja, on Pulkkasen kanssa samalla sijalla. Samoojalla on pelaamatta yksi reikä.

Korhonen lentää Sisiliasta Suomeen ja kilpailee seuraavan kerran Englannissa toukokuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Korhonen oli ennen tämänviikkoista kilpailua kiertueen pistelistalla sijalla 76. Sijoitus ei tule muuttumaan merkittävästi. Kilpailu oli hänelle kauden kymmenes.