Mikko Korhonen harmitteli lopun hermoilua Marokossa

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 41. sijalle golfin Euroopan kiertueen Trophee Hassan II -kilpailussa Marokon Rabatissa. Hän teki yhteistuloksen +4 käytettyään sunnuntaina kierrokseensa 76 (+4) lyöntiä.

”Nämä kisat ratkotaan sunnuntain takaysillä. Nyt ei ihan hermo pitänyt loppuun asti ja tuli melko täydellinen romahdus”, hän sanoi.

Kuusi reikää ennen loppua Korhonen oli erinomaisissa asemissa ja kierrostaan kaksi alle, mutta kilpailun viimeiset reiät osoittautuivat tällä viikolla kohtalokkaaksi Korhosen tehtyä niiden aikana kolme tuplabogia.

”Harmittaa todella rankasti, miten voinkin heittää tuolla tavalla hyvän työn hukkaan. Tästä on opittava ja jatkettava eteenpäin”, Korhonen kommentoi.

Mikko Ilonen sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle kolmen muun pelaajan kanssa. Hänen tuloksensa oli -6. Kilpailun voittoon ylsi Ranskan Alexander Levy tuloksella -8. Tapio Pulkkanen jakoi tuloslistalla sijaa 36.

Ennen tämänviikkoista kilpailua Mikko Korhonen on parhaana suomalaisena kiertueen pistelistalla 66:s. Mikko Ilosen sijoitus on 149:s ja Tapio Pulkkasen 82:s.

Kilpailu oli Korhoselle kauden yhdeksäs ja jatkopaikka viides. Korhonen kilpailee seuraavan kerran toukokuun toisella viikolla Sisiliassa.

» Takaisin edelliselle sivulle