Mikko Korhonen hioo pieniä asioita paremmiksi

Golfari Mikko Korhonen on karsiutunut Euroopan kiertueeseen kuuluvan Qatar Masters -kilpailun jatkokierroksilta yhteistuloksella -1.

Perjantaina Korhonen teki tuloksen -2. Jatkopaikkaan vaadittiin tulos -4. Karsiutumisesta huolimatta hän löysi paljon positiivisia merkkejä päivästään.

”Tänään oli erinomainen päivä. Löin hyvin koko päivän ja kroppa tuntui hyvältä. Tavoite oli pysyä hetkessä ja se onnistui hyvin. Tulos oli sivuseikka”, hän kommentoi.

”Testailen myös vähän sopivia verryttelyjä aamuksi ja illaksi. Kroppa antaa palautteen. Tietyt paikat vetävät jumiin, joten täytyy tehdä pieniä muutoksia ennen ja jälkeen kierroksen tapahtuviin verryttelyihin. Pieniä asioita paremmaksi.”

Myös Tapio Pulkkasen karsiuduttua ainoana suomalaisena viikonlopun kierroksilla jatkaa sijaa 35 jakava Mikko Ilonen (-5). Kilpailua johtaa Espanjan Adrian Otaegui tuloksella -11.

Korhonen jatkaa kauttaan ensi viikolla Etelä-Afrikassa pelattavassa Tshwane Open -kilpailussa, jossa hän sijoittui vuosi sitten toiseksi.

» Takaisin edelliselle sivulle