Mikko Korhonen avauspäivän paras suomalainen Omanissa

Kaikki kolme golfin Euroopan kiertueen suomalaista, Mikko Korhonen, Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen, pelasivat tänään torstaina ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella samassa kilpailussa.

Suomalaisista parhaimman vireen löysi Mikko Korhonen, joka teki Oman Open -kilpailun ensimmäisellä kierroksella torstain tuloksen 71 (-1) viimeisteltyään kolme birdietä ja kaksi bogia. Hän jakaa sillä oman kierroksensa jälkeen sijaa 35.

”Tänään loppui vähän bensa puolen välin tienoilla. Etuysi oli hyvin hallussa, takaysi taas ihan pelkkää taistelua. Ehkä on vain turha odottaa ihan tasapainoista kierrosta parin viikon tauon jälkeen”, Korhonen kertoi.

”Pelissä oli paljon hyvää. Griinit ovat vielä vähän mystisiä minulle. Viimeisessä ryhmässä pelaaminen ei myöskään ole mitään herkkua, se on hidasta ja viimeisen auringonsäteen myötä sisään (klubille)”, hän pohti.

Mikko Ilonen teki tuloksen 73 (+1) ja Tapio Pulkkanen tuloksen +2 (74).

Omanin kilpailu on mukana Euroopan kiertueen kisaohjelmassa ensimmäistä kertaa. Parhaiten Al Mouj -kentän haasteista pääsivät jyvälle Englannin Paul Waring ja Matthew Southgate, jotka viimeistelivät tuloksen 65 (-7).

Englantilaisten vire oli muutenkin järisyttävän vahva, viiden parhaan joukkoon yltävät myös Andy Sullivan ja Callum Shinkwin.

Torstaina Mikko Korhosen lähtöaika toiselle kierrokselle on kello 6.45. Suomen aikaa. Myös Ilonen pelaa aamuryhmissä, Pulkkanen iltapäivällä.

» Takaisin edelliselle sivulle