Koko Euroopan kiertueen suomalaiskolmikko starttiviivalla Omanissa

Mikko Korhonen pelaa ensimmäistä kertaa urallaan Omanin osakilpailussa golfin Euroopan kiertueella. Kilpailu on helsinkiläiselle kauden viides.

Suomalaisia on kuitenkin nähty Omanin sulttaanikunnan viheriöillä aikaisemminkin. Roope Kakko voitti Challenge Tourin kisaohjelmaan tuolloin kuuluneen Oman Classicin vuonna 2013.

”Onhan se hienoa nähdä kaverin nimi kentän kunniataulussa. Ei tietenkään voi poissulkea toista suomalaisnimeä taulusta, mutta katsotaan nyt, miten homma lähtee kehittymään. Tänään oli vielä aika huitomista, mutta oli paljon hyvääkin joukossa”, Korhonen kommentoi maanantaina.

Olosuhteet Al Mouj -kentällä ovat tyypillisesti varsin tuuliset ja lämpötila lähentelee päivällä 30 astetta. Aamupäivän lähtöryhmissä lähteneet pelaajat pääsevät siksi kentälle yleensä hieman helpommissa olosuhteissa.

Kisamatkalla Korhonen joutuu pienoiseen uutispimentoon, sillä talviolympialaisten seuraaminen on Arabian niemimaalla hankalaa.

”Olympialaiset ovat jääneet vähemmälle nyt. Täällä ei ehkä niin paljon talvilajeja katsella. Lätkä kiinnostaa kyllä, mutta aika lailla se siihen jää. Koitetaan keskittyä nyt hyvin tähän hommaan, ja jos Etelä-Koreasta napsuu mitaleja Suomeen, niin aina parempi!”

Omanissa kentällä nähdään ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella kaikki Euroopan kiertueen suomalaispelaajat, kun mukana ovat myös Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen.

Omanin kilpailun jälkeen Korhosen kisaohjelmassa on Qatar Masters seuraavalla viikolla. Maaliskuun alussa tie vie Qatarista Etelä-Afrikkaan, jossa kilpaillaan Tshwane Open.

 

» Takaisin edelliselle sivulle