Mikko Korhonen harmitteli virheitään, mutta löysi jo merkkejä huippukunnosta

Mikko Korhonen päätti golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailun sunnuntaina Emirates GC:n kentällä 73(-1) lyönnin kierroksella.

Hän jakaa oman kierroksensa jälkeen kilpailussa sijaa 62 yhteistuloksella -6. Kierroksensa aikana Korhonen teki kolme birdietä, mutta myös kaksi harmittavaa tuplabogia.

”Pakko myöntää, että kenttä ei istu yhtään omaan silmään. Siinä mielessä jatkoonpääsy oli ihan hyvä saavutus. Ensimmäisellä kierroksella peli tuntui todella hyvältä ja narut olivat omissa käsissä. Jokaisen kierroksen kuitenkin pilasin. Aina tuli joku hassi, ja momentum oli mennyttä”, Korhonen luonnehti kilpailuaan, joka oli hänelle kauden neljäs ja jatkopaikka jo kolmas.

”Tänään pelasin virheetöntä peliä kuusi reikää. Sitten löin veteen ja kaikki oli ohi. Loppu oli enemmän sitten pelailua. Omassa pelissä oli jo kuitenkin paljon hyviä merkkejä huippupelistä”, Korhonen päätti.

Hän tulee tienaamaan kilpailusta palkintorahaa arviolta noin 5500 euroa (vahvistamatta, laskettu ennakkotietojen perusteella). Mikko Ilonen on lyönnin Korhosta paremmalla yhteistuloksella sijalla 59.

Kilpailun viimeinen ryhmä lähtee liikkeelle vasta kello 12.43 paikallista eli 10.43 Suomen aikaa, joten voittaja on selvillä vasta iltapäivällä. Kisaa johtava Kiinan Li Haotong on tuloksessa -20. Toisena oleva ja kisan kahdesti aiemmin voittanut entinen maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy tuloksessa -19.

Korhonen jatkaa kauttaan helmikuun puolivälissä Omanissa Openissa, jossa nähdään todennäköisesti ensimmäistä kertaa kentällä kiertueen kaikki kolme suomalaista, Korhonen, Ilonen ja Tapio Pulkkanen.

» Takaisin edelliselle sivulle