Mikko Korhonen punnersi jatkoon Dubaissa

Mikko Korhonen joutui tekemään täyden päivätyön perjantaina golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kisan toisella kierroksella.

Sankan sumun takia Korhosen lähtöaikaa oli siirretty lähes kolme tuntia aamulla. Kun kentälle viimein päästiin, oli keli edelleen sumuinen. Korhonen joutuikin kirjaamaan bogit ensimmäiselle ja neljännelle reiälleen.

”Aamu meni vähän odotteluksi. Olosuhteet olivat kuitenkin ihan hyvät. Ei vain ollut hyvä päivä. Löin vähän sinne tänne ja sain huonon alun kierrokselle”, Korhonen kommentoi.

Alun haparoinnin jälkeen Korhonen pelasi kierroksensa loppuun ilman takaiskuja tehden kolme birdietä. Lopulta helsinkiläinen teki tuloksen 71 (-1) ja siirtyi yhteistulokseen -5. Se tulee viemään hänet jatkoon erittäin kovatasoisessa kilpailussa.

”Lopussa oli jo parempaa peliä. Hyvä taistelu ja pelit jatkuvat viikonloppuna!”, Korhonen päätti.

Korhonen jakaa kilpailussa sijaa 49, kun kierros on vielä iltapäivällä lähteneiden pelaajien osalta kesken. Mikko Ilonen on lyönnin Korhosta paremmalla tulosta kisassa sijalla 30.

Kilpailu on Korhoselle kauden neljäs ja jatkopaikka kolmas.

Dubaissa kärkipaikkaa pitää hallussaan Walesin Jamie Donaldson tuloksella -13. Lyönnin päässä hänestä on Kiinan Li Haotong ja kahden lyönnin päässä Etelä-Afrikan Branden Grace.

» Takaisin edelliselle sivulle