Mikko Korhosen pallo jäi palmuun Dubaissa – teki silti hienon tuloksen

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kisan ensimmäisellä kierroksella torstaina tuloksen 68 (-4). Hän jakaa kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen sijaa 26.

Korhonen tehtaili päivän aikana peräti seitsemän birdietä. Hän oli kolmen peräkkäisen birdien myötä kierrostaan 13 pelaamansa reiän jälkeen jo viisi alle, mutta tuplabogi kentän viidennellä, ja tiiltä 10 kierroksensa käynnistäneen Korhosen päivän 14:nnellä reiällä, vaati veronsa.

Vastoinkäyminen ei vaikuttanut kokeneen suomalaisen otteisiin, sillä Korhonen pelasi kierroksensa loppuun tehden vielä kolme paria ja yhden birdien.

”Oli hyvä päivä, löin palloa tosi hyvin. Pallo jäi palmuun viitosreiällä, siitä syntyi se tupla. Jouduin kävelemään takaisin tiille lyömään uuden avauksen. Oli vielä ihan ok draivi. Pari metriä vaan väärällä puolella, sellaista sattuu.”

”Koitetaan huomenna jatkaa hyvää menoa!”

Olosuhteet Dubaissa olivat torstaina tuloksenteon kannalta otolliset. Parhaasta kierroksesta vastasi tuloksen 63 (-9) tehnyt Englannin David Horsey. Tuloksessa -7 on useita pelaajia, mm. kisan kahdesti voittanut Rory McIlroy.

Myös Mikko Ilonen avasi kilpailunsa vahvasti Korhosen tapaan tuloksella 68 (-4).

Perjantaina Korhonen lähtee kentälle jo kello 8.00 paikallista eli kello 6.00 Suomen aikaa. Ilonen pääsee kentälle 20 minuuttia myöhemmin.

» Takaisin edelliselle sivulle