Korhonen haastaa maailmanlistan kärkinimet Dubaissa

Mikko Korhonen pelaa kauden neljännen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella kuluvalla kaudella, kun hän on mukana torstaina käynnistyvässä Dubai Desert Classicissa.

Korhonen siirtyi Dubaihin Abu Dhabista, jossa pelatussa kilpailussa hän oli viime viikolla 22:s. Sunnuntaina Korhonen mittasi pelinsä tason samassa ryhmässä pelannutta olympiavoittaja Justin Rosea vastaan, ja päätyi hänen kanssaan samaan tulokseen.

Kilpailu on Korhoselle jo kolmas peräkkäinen.

”Ihan hyvältä tuntuu reissaaminen vielä, ei ongelmia sen suhteen. Nälkää on hyvin ja oli kiva pelata hyvää peliä pari päivää. Justin Rosen kanssa pelaamisesta sai lisää energiaa”, Korhonen kertoi.

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello 12.20 paikallista eli 10.20 Suomen aikaa tiiltä 10. Kisan toinen suomalainen, Mikko Ilonen, on lähtövuorossa 20 minuuttia myöhemmin.

Kilpailun osallistujalista on totuttuun tapaan Dubaissa aina erittäin kovatasoinen. Palkintoarvoltaan kolmen miljoonan dollarin eli noin 2,45 miljoonaan euron kilpailussa nähdään mukana maailmanlistan kärkipään pelaajista mm. Sergio Garcia, Henrik Stenson, Rory McIlroy ja Tommy Fleetwood.

Korhosen mukaan pelikenttänä toimiva Emirates Golf Club on viritetty huomattavan vaativaksi.

”Kenttä on täällä haastava. Pinnat ovat aika kovat ja lyhyet. Selkeästi enemmän haastetta kuin Abu Dhabissa. Palloon pitää pystyä osumaan puhtaasti. Onneksi uusi draiveri ja wedget tuntuvat hyviltä.”

» Takaisin edelliselle sivulle