Mikko Korhonen olympiavoittajan kanssa tasatahtia 22. Abu Dhabissa

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabi Championship -kilpailun neljännellä ja viimeisellä kierroksella tuloksen 69 (-3).

Sen myötä Korhonen (73-68-68-69) nousi lopputuloksissa jaetulle 22. sijalle yhteistuloksella -10, kun osallistujalistaltaan erittäin kovatasoinen kilpailu on yhä kärkipään pelaajien osalta kesken.

Korhonen pelasi sunnuntaina yhdessä Rion olympiakisoissa kultaa voittaneen Justin Rosen kanssa.

Kaksikko ei saanut sunnuntaina eroa toisiinsa, vaan päätyi jakamaan samaa sijoitusta palkintoarvoltaan kolmen miljoonan dollarin, eli noin 2,56 miljoonan euron kilpailussa. He tienasivat kilpailusta palkintorahaa 26 232 euroa.

”Oli hyvä päivä tänään. Rosen kanssa oli kyllä siisti vääntää. Kaveri on aikamoinen kone, varsinkin draivaaminen on vaikuttavaa”, Korhonen luonnehti suoritustaan sunnuntaina.

Korhonen aloitti sunnuntaina kierroksensa birdiellä, mutta teki peräkkäiset bogit rei’ille 4 ja 5. Ennen niitä hän ehti pelata 48 reikää ilman parin ylittävää reikätulosta.

”Tänäänkin pysyin aika hyvin poissa ongelmista. Griinibunkkereissa vierailin neljä kertaa, ja niistä oli tuloksena kaksi bogia. Putti upposi hyvin ja sain tulosta aikaan.”

Sisääntulon Korhonen aloitti terävästi viimeistellen kolme birdietä reikien 10–14 aikana.

”Hyvä kisa, mutta kaikkea tekemistä täytyy kehittää. Tunne on ollut oikein todella hyvä vasta muutamia reikiä”, hän päätti.

Kilpailun voitto ratkea arviolta 15.00 mennessä Suomen aikaa. Johdossa on Englannin Ross Fisher (-20). Hänestä kahden lyönnin päässä on kolme pelaajaa.

Kilpailun toinen suomalainen, Mikko Ilonen (-6) oli lopputuloksissa jaettu 40:s. Hän teki sunnuntaina tuloksen 73 (+1).

Kilpailu oli Mikko Korhoselle kauden kolmas. Hän on mukana ensi viikolla Dubaissa pelattavassa Dubai Desert Classicissa.

» Takaisin edelliselle sivulle