45 reikää ilman bogeja pelannut Korhonen teki hienon nousun Abu Dhabissa

Mikko Korhonen on löytänyt erinomaisen vireen golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabin osakilpailussa. Hän teki lauantaina kisan kolmannella kierroksella tuloksen 68 (-4) ja paranteli asemiaan tuloslistalla tuntuvasti.

Korhonen on pelannut jo 45 peräkkäistä reikää ilman yhtään parin ylittävää reikätulosta. Birdiejä noiden reikien aikana on syntynyt yhdeksän, joista tänään nähtiin neljä.

”Ei ole tosiaan tullut bogeja, se on hienoa! Koitan pelata helppoa peliä koko ajan. Jos ei tunnu hyvältä, lyön safety-puolelle. Kiva saada tulostakin ulos!” hän kommentoi.

Korhonen jakaa yhteistuloksellaan -7 kisassa sijaa 26 yhdessä mm. kisan toisen suomalaisen Mikko Ilosen kanssa.

Hyvän lyömisen ansiosta Korhosen peliin on löytynyt hänen tavaramerkikseen muodostunutta tasaisuutta, ja hieman terävämmällä puttipelillä helsinkiläisellä on sunnuntaina hyvä mahdollisuus ottaa hieno sijoitus erittäin kovatasoisessa Abu Dhabin kilpailussa.

”Tänään löin 15 reikää tosi hyvin, sitten vähän asento katosi. Muutamia lähestymisiä löin tosi lähelle lippua takaysin alussa. Putti ei tippunut kuin läheltä, vaikka löin hyviä putteja tänään kauempaakin”, hän kertoi.

Kilpailua johtaa Belgian Thomas Pieters tuloksella -16, kun kolmas kierros on kärkipään pelaajilta yhä kesken.

Kisa päättyy sunnuntaina iltapäivällä Suomen aikaa. Suomalaisten osalta todennäköisesti noin kello 13.00.

» Takaisin edelliselle sivulle