Korhonen otti jatkopaikan kolmannen kerran peräkkäin Abu Dhabissa

Mikko Korhonen teki perjantaina golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabi Championship-kilpailun toisella kierroksella tuloksen 68 (-4) ja siirtyi yhteistulokseen -3.

Se tulee riittämään viikonlopun kierroksille erittäin kovatasoisessa kilpailussa. Jatkopaikka on Korhoselle kolmas peräkkäinen yhtä monella yrittämällä Abu Dhabin ET-kilpailussa.

Torstaina Korhonen valitteli epävarmuutta lyömisessään, mutta perjantaina pallo pysyi tiukasti kokeneen pelimiehen kontrollissa ja tulos oli sen mukainen.

”Alussa pallot lähtivät vähän vasemmalle, mutta sain tehtyä silti hyviä pareja. Birdiepaikat tuli käytettyä tänään hyvin. Myös lähipeli toimi ja jaksoin pysyä kärsivällisenä”, Korhonen luonnehti.

Jo kello 6.40 Suomen aikaa eli 8.40 paikallista aikaa kierroksensa käynnistänyt Korhonen pääsi pelaamaan kierroksensa hyvissä olosuhteissa, mutta merkittävää eroa eiliseen hän ei löytänyt.

”Olosuhteet olivat aika samanlaiset kuin eilen, tuuli oli vähän heikompaa ja tuli eri suunnasta.”

Korhonen jakaa kisassa sijaa 44, mutta sijoitus saattaa päivän mittaan vielä muuttua. Yhteistulos tulee kuitenkin riittämään jatkokierroksille kilpailussa, jossa karsiutujan paikalla on useita kovia nimiä, kuten Lee Westwood, Ian Poulter, Bryson Dechambeau ja Ernie Els.

Korhonen on päivittänyt bägiinsä kauden alussa niin uuden draiverin kuin uudet wedgetkin.

”Uusi Roque on aika samanlainen kuin edellinen draiverini, Epic. TrackManin mukaan Roquella tulee hieman vähemmän spinniä ja lentää piirun verran pidemmälle. Hyvä maila! Bägissä on myös uudet wedget, Titun SM7:t”, hän kertoi.

» Takaisin edelliselle sivulle