Mikko Korhonen hyvin harjoitelleena Abu Dhabin ET-kisaan

Mikko Korhonen on valmistautunut tällä viikolla Abu Dhabissa pelattavaan golfin Euroopan kiertueen kilpailuun harjoittelemalla hyvissä olosuhteissa Etelä-Afrikassa ja paikan päällä Abu Dhabissa.

Tiistaina hän haki tuntumaa kisakenttään 18 reiän harjoituskierroksella Tapio Pulkkasen ja Mikko Ilosen kanssa.

”Täällä etenee valmistautuminen ihan hyvin. Kenttä on hienossa kunnossa. Tänään pelattiin koko kieppi Tapsan (Pulkkanen) kanssa, Ilonen liittyi mukaan takaysillä”, Korhonen viestitti tiistaina.

”Treenataan ja mennään eteenpäin. Uusi draiveri saattaa olla kisassa bägissä, saapa nähdä”, Korhonen väläytti.

Kilpailussa Pulkkanen ei todennäköisesti pelaa, sillä hän on kolmannella varasijalla.

Korhonen aloittaa kilpailunsa 10. tiiltä viimeisissä ryhmissä kello 12.55 paikallista eli kello Suomen aikaa 10.55. Mikko Ilosen lähtöaika on 8.50 paikallista eli kello 6.50 Suomen aikaa tiiltä 1.

Korhonen on pelannut kahtena viime vuonna Abu Dhabissa täydet kierrokset, vaikka suurempi menestys on vielä antanut odotuttaa itseään. Palkintoarvoltaan kolmen miljoonan dollarin eli noin 2,56 miljoonan euron kilpailu on Korhoselle kauden kolmas.

Kilpailun osallistujamäärä on tavallista pienempi, 126 pelaajaa. Kärkisijoille on takuulla tunkua, kun mukana nähdään mm. maailmantähdet Rory McIlroy, Henrik Stenson, Justin Rose ja maailmanlistan ykkösnimi Dustin Johnson, joka vuosi sitten oli kilpailussa toinen Tommy Fleetwoodin korjattua voittopotin.

» Takaisin edelliselle sivulle